Tänään lenkille nouseminen oli verrattain vaikeaa, mutta niinkuin muutkin mielihaluni näinä päivinä, laihtumisen himo nousi päällimmäiseksi ja nousin reippaasti ylös. Yksi syy lenkille lähtemiseen oli myös kiva ja kevyt lumisade, joka on jo pikkuhiljaa muuttunut vesisateeksi. Se siitä talvenalusta, I guess.

Minun on mentävä tänään töihin, joka on oikea houkutusten mekka. Ajattelin lukea tenttiin ja olla kaikessa rauhassa ja syödä sokeritonta mehukeittoa ja juoda pepsi maxia. Kenties haukkaan palan tummaa leipääkin, mutta ne eväät saavat riittää tälle päivälle.

Mieleni tekee älyttömästi pepsi maxia. Minusta tuntuu, että himoitsen sokeria vaikkei sitä maxissa olekaan. Olo on vieläkin hyvä ajoittaisia huimauskohtauksia lukuunottamatta.

Ystäväni esitteli minulle eilen sokerittomia pastilleja, jotka maistuivat hyvältä ja niillä aionkin tyydyttää makeanhimoani. Ajattelin vielä illalla käydä nopealla puolen tunnin lenkille, jos jaksan.

Ja ainiin, painoni näyttäisi olevan nyt n.92 kiloa eli parannusta on tapahtunut. Enää jäljellä kolme ja puoli kuukautta tai 32 kiloa :D