Hahhaaa, eipä lähtenyt laihduttaminen niin hyvään käyntiin tuolloin, kun aloin kirjoittamaan tätä blogia. Nyt voin kuitenkin hyvillä mielin kertoa, että eilinen meni loistavasti ja tämäkin aamu on alkanut tehokkaasti.

Eilen söin ainoastaan yhden omenan, join kaks 0,5l pepsi maxia ja kaksi kuppia kahvia. Äkkiä, kun laskee, noista aineksista ei monen montaa kaloria kerry mikä on suoranainen siunaus.

olo on ainakin toistaiseksi mitä mainioin olosuhteisiin nähden. Minun ei ole oikeastaan tee mieli syödä eikä ainakaan mitään rasvaista. Koitan koko ajan psyykkaa itseäni typerällä, mutta aika paikkaansa pitävällä hokemalla: nothing tastes as good as being thin feels.

Ajattelin ennen kaupungille lähtöä keittää kupin kahvia ja syödä omenan sekä juoda runsaasti vettä. Olkoot kahvi sitten minkälaista myrkkyä tahansa, sen sallin itselleni, kun kaikki muu syömiseni on niin olematonta. Pitää tosiaan muistaa, että nyt on vasta toinen päivä käynnissä enkä haluaisi synnyttää suuria toiveita, mutta toisaalta, itseluottamuksen saaminen on tärkeä asia laihdutuksessa.

Haluaisin muuten vielä todeta, että aion lopettaa tämän itseni rajoittamisen sitten, kun olen päässyt mielestäni sopiviin mittoihin. Silloinhan oikea laihduttaminen oikeastaan vasta alkaa, kun syömistä pitää tarkkailla ja silloin minun on tehtävä pysyvä muutos ruokailu-ja liikuntatottmuksiini.

Jumppaan vielä hetken, venyttelen, keitän kahvit ja menen suihkuun. Life's good.

Paino: n.93kg.